“Het goede doen” bij HEMA

Wat was het een mooie én inspirerende dag op het HEMA hoofdkantoor op de NSDM Werf in Amsterdam!
Of het nu kwam door de locatie – een gebouw met een stoer uiterlijk geïnspireerd op de industriële groothandelsgebouwen uit de jaren ’50- of de heerlijke (wereldberoemde) HEMA tompouces inclusief HQ logo, we zullen het niet weten, maar we zaten direct in de goede flow: “Het Goede Doen”.

Na een korte introductie van 2 nieuwe gezichten in ons midden en de uitwisseling van de meest hilarische anekdotes over onze eigen HEMA ervaringen, kregen wij een interessante, enthousiaste presentatie over het duurzaamheidsbeleid van HEMA.

De bekende manager meet up, dit maal in een iets andere setting dan gebruikelijk, leidde ook dit maal tot inspirerende inzichten en bijzondere interacties. We hadden hier graag nog even een vervolg gegeven, maar die gelegenheid bood ons strakke middagprogramma (helaas zouden wij bijna zeggen) niet.

Ons werd namelijk een uniek kijkje achter de schermen in de spiksplinternieuwe in-house fotostudio op dit hoofdkantoor gegund. Wat was het een verrassende twist toen wij onze gastvrouw Marry Jansen als een waar fotomodel zagen prijken op de covers van enkele HEMA magazines. Doutzen watch your back!

In de tussentijd hadden 6 geselecteerde managers van goede doelen zich gemeld voor hun pitches in een ware Dragon’s Den. Ga er maar aan staan: In 5 minuten (de gsm van Corné fungeerde voor een moment als HEMA kookwekker) een vraag presenteren voor 11 kritische A-Merkmanagers.

Na een kort overleg werd door het HQ netwerk van A-merkmanagers JA gezegd tegen Day of Change , Fietsersbond en Vereniging Rembrandt. Babette, Deodaat en Marloes, gefeliciteerd!
We gaan jullie helpen met ons netwerk, onze kennis en middelen. De power van A-merken gebundeld!

En zo kwam er een einde aan een bijzonder enerverende middag!
Gelukkig bleek de HEMA Vestiging op de begane grond van het Hoofdkantoor nog open, nog snel even een rookworstje ‘gescoord’ voor onderweg..

Zin het volgend HQ event bij ENECO? Hou dan onze pagina in de gaten voor informatie.